moorselaar trading bv

 

Wij werken met top logistieke bedrijven in Europa om onze klanten met betaalbare vrachttarieven en snelle levertijd waardoor het gemakkelijk voor onze klanten om gelijke tred te houden met de houdbaarheid van de zending. Als u denkt over het kopen van een product van het merk uit Europa, zullen we erg blij om u te helpen bij uw aankoop en logistiek formaliteiten zijn.

Over Ons

Moorselaar Trading is een particulier eigen handelsonderneming in Nederland die onder KVK nummer 18081533. Wij zijn toegewijd aan onze gewaardeerde klanten wereldwijd zakelijke oplossingen, kwaliteit merkproducten tegen betaalbare groothandelsprijzen met de beste logistieke services.Omdat wij globaal denken, onze diensten starts vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst tot aan het moment dat je duidelijk uw producten, terwijl u te voorzien na de verkoop adviezen en updates over onze nieuwe producten.

Opgericht in 1991, zijn we in staat om een solide klantenbestand op te bouwen in Azië, Afrika, Amerika, het Midden-Oosten en van-gangen Europa. Wie zijn in staat om klanten te voorzien geweest, met al certificeringen die nodig zijn voor het importeren van merkproducten zoals Heineken bier, Aptamil, Coca Cola, Nutrilon rechtstreeks van de fabrikanten.